Product Developer

Er du analytisk og struktureret af natur og kan du kommunikere på forskellige niveauer, med såvel interne som eksterne stakeholders? Så kan 2care4 nu tilbyde dig et job i vores Product Development team. Du bliver en del af en international virksomhed, der siden grundlæggelsen i 2005 har oplevet en hastig vækst inden for parallelimport af medicin, og som i dag beskæftiger ca. 300 medarbejdere fordelt i Europa.

Vi søger en ambitiøs profil, som har lysten og evnerne til at tage ansvar for sit arbejdsområde.
I denne nyoprettede stilling, vil du altså få muligheden for at udvikle dig personligt såvel som fagligt.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en international virksomhed med fremtidige karrieremuligheder, hvor du kan forvente et arbejdsmiljø, der lægger vægt på samarbejde og sparring. I jobbet som vores nye Product Developer bliver du tilknyttet vores Product Development afdeling. I det daglige arbejde vil du have en bred snitflade med kontakten til de øvrige afdelinger internt samt eksterne stakeholders. Du bliver tovholder på forskellige opgaver, b.la. budrunder til hospitalsudbud og på sigt får du ansvaret for PD delen hertil.

I den første del af din karriere vil dine primære arbejdsopgaver bestå af følgende:

Derudover vil du på sigt selvstændigt kunne tage over for øvrige medarbejdere i PD teamet ved ferie eller rejseaktivitet samt udarbejde forskellige analyser for forretningen. Hos 2care4 vil du få en stor chance for at være med på en vækstrejse i en hurtigt voksende handelsvirksomhed.

Vi forventer
Du forestiller os at du har en uddannelse på bachelorniveau, f.eks. HA, HD eller Folkesundhedsvidenskab, men det er ikke et krav. Erfaring med analysearbejde vil være en fordel.

Væsentligt er det at:
Da vi er en virksomhed i vækst vil det også være væsentligt, at du har et godt overblik og trives på en arbejdsplads med fart på. Du trives i et uformelt og dynamisk miljø og kan lide at løse varierende arbejdsopgaver med stor grad af selvstændighed.

Det er vigtigt, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Du vil her få en spændende stilling i en global vækstvirksomhed som værdsætter team spirit og besidder en stærk vinderkultur. Der er stort fokus på optimering af processer og procedurer, så 2care4 kan udvikle sig i takt med den strategiske retning, der er fastlagt.

Ansøgningsproces
Ansættelsessamtaler vil afholdes løbende og ansættelse vil ske når den rette kandidat er fundet. Forventet startdato vil være 1. april 2019 eller snarest mulig derefter.

Du søger elektronisk ved at klikke på linket. Du bedes vedhæfte din ansøgning samt CV og dokumentation for relevant beskæftigelse. Ansøgningen skal være modtaget senest 19. februar 2019.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Pernille Thuesen Pedersen på tlf.: +45 7610 1526 eller mail ptp@2care4.dkStillingen er ikke aktiv og kan ikke søges