Ønsker du at begynde karrieren i et revisionsfirma, hvor du kan udleve både dit faglige og personlige potentiale? Bliv en af vores nye trainees til september 2022, så sørger vi for at få indfriet dine mål og ambitioner.

Hvad får du?
Som trainee hos Christensen Kjærulff kommer du til at arbejde med nogle af de dygtigste statsautoriserede revisorer i branchen og får derved en grunduddannelse, som åbner op for et hav af muligheder.

Du bliver en del af et ungt og professionelt arbejdsmiljø, hvor din indsats og høje ambitioner belønnes med spændende opgaver og stigende ansvar.

Grunduddannelsen består af et to årigt uddannelsesforløb, der er en kombination af praktisk arbejdserfaring og en HD(R)-uddannelse med sideløbende deltagelse i diverse kurser.

Allerede på din første dag får du tildelt en mentor, hvis hovedopgave er at klæde dig på til at løse dine opgaver. Til at begynde med er opgaverne af praktisk art, men i takt med din faglige udvikling får du mere og mere ansvar, og du vil opleve, at du hurtigt kommer til at spille en vigtig rolle i den daglige kontakt til kunderne.

Du kommer til at bruge meget tid sammen med dine trainee-kollegaer, og vi sørger for, at I kommer til at møde hianden inden I starter op på HD-studiet og herinde. Derudover afholder vi en årlig traineetur i eget regi, for at I og jeres mentorer, kan opleve hinanden på en anden måde, end I gør i dagligdagen. Trainees'ne fra året før deltager også, så I hurtigt får en stor berøringsflade i huset.

Vi betaler alle omkostninger til studiet og sørger for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så der bliver en naturlig sammenhæng med den teoretiske undervisning.

Hvem er du?
Vi lægger vægt på, at du er dygtig, grundig og systematisk i dit arbejde, udviser engagement og kan tage ansvar i dagligdagen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men du skal også fungere godt i teams. Og så er det et absolut plus, hvis du er udadvendt, præsentabel og har talegaverne i orden, da du kommer til at have en del kundekontakt.

Og da revisorens arbejde ikke blot handler om tal og paragraffer, men også om at yde professionel rådgivning om økonomiske- og skattemæssige forhold, er det vigtigt, at du interesserer dig for og orienterer dig om det, der sker i samfundet.

Karriere og liv
Personligt engagement er en vigtigt del af Christensen Kjærulffs identitet. Og det kan mærkes i alle aspekter af vores arbejde, men også i den måde vi forholder os på til hinanden.

Vi tror på, at det du gør i din fritid, giver dig ekstra energi, humør og motivation til at yde dit bedste på arbejdet. Så selvom om der i perioder er meget travlt, og vi derfor forventer en ekstra indsats, har vi fokus på, at vores medarbejdere kan pleje deres interesser uden for arbejdet.

Vi lægger også vægt på, at du trives på arbejdet og med dine kollegaer. Derfor afholder vi jævnligt sociale arrangementer som f.eks. teaterture, sportsarrangementer, fredagsbar, julefrokost og sommerfest.

Interesseret?
Har du lyst til at høre lidt mere om, hvordan det er at være revisortrainee hos os, er du velkommen til at ringe til Gustav von Mehren på tlf. 33 30 15 15. Gustav blev udlært hos os den 31. august 2020.

Du skal ansøge via knappen her i bunden. Du skal have din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser klar på fil til at uploade.

Skriv gerne i din ansøgning, hvor du har fundet jobopslaget.

Ansøgningsprocessen tager 5-10 minutter samlet.

Vi forventer at ansætte 5 nye trainees pr. 1. september 2022, og der vil løbende blive afholdt samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.