Skal du være kollega med nogle af de dygtigste revisorer i branchen?

Så har du nu chancen... Vi søger nemlig lige nu endnu en revisor til et af vores teams.

Udover at få knivskarpe kollegaer kan du som revisor hos os forvente at blive en del af et ungt og professionelt arbejdsmiljø, hvor en indsats vil blive belønnet med flere spændende opgaver og et stigende ansvar.

Kernen i vores arbejde er vores kunder, og vi ønsker at skabe merværdi for dem. Men vi ved også, at hvis vi har glade medarbejdere, smitter det af på kunderne. Derfor er det vigtigt for os, at du får den støtte og hjælp, du behøver i dit daglige arbejde.

Der vil altid være en kollega eller partner, du kan spørge til råds, men vi forventer også, at du er i stand til arbejde selvstændigt og proaktivt.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du som minimum har 3-5 års erfaring i revisionsbranchen. Du er vant til at være i kontakt med kunderne og servicere dem. Du har måske allerede prøvet at have din egen kundeportefølje. Derfor ved du også, at det er vigtigt at være grundig og systematisk i din tilgang til dit arbejde, så du sikrer, at dine kunder får den bedst mulige service. Det er desuden vigtigt, at du er i stand til at holde overblik – selv når tingene i perioder går stærkt.

Vi forestiller os, at du er studerende på HD(R) eller CMA, eller også har du netop afsluttet en af disse uddannelser. Det er ikke så afgørende; det vigtigste er, at du kan levere ydelser af kvalitet, så vores kunder får oplevelsen af vores væsentligste værdi: det personlige engagement.

Dine arbejdsopgaver
Vores kunder er typisk i SMV-segmentet, men forretningstyperne er vidt forskellige. Derfor kan du forvente vekslende og spændende arbejdsopgaver, som gør, at du hele tiden føler dig udfordret og i udvikling. Opgavetyperne kan være alt fra assistance med regnskabsopstilling, revision, til skattemæssige opgørelser, dvs. hos os vil du få muligheden for at blive en dygtig revisor hele vejen rundt. Du kan forvente, at du vil opleve at få et stort ansvar allerede fra start, og på sigt vil du få mulighed for at oplære nye kollegaer og bistå dem i deres arbejde.

Hvem er vi?
Christensen Kjærulff er et revisions- og rådgivningshus med 110 medarbejdere fordelt over 9 afdelinger, der tilsammen betjener vores mere end 5.000 kunder. Hos os er der højt til loftet med plads til humor, for det skal være sjovt at gå på arbejde. Du vil opleve, at der qua et stort et ansvar vil være en stor tillid til dig som medarbejder – og vi forventer selvfølgelig, at du kan leve op til dette. Du skal altså ikke være bange for at tage ansvar.

Det er vigtigt for os, at du trives, og vi er her for at støtte dig – hele vejen. Vi tror desuden på, at fritid og sociale arrangementer giver dig energi, humør og motivation til at klare mosten på arbejdet. Derfor vil vi byde dig velkommen til en række sociale arrangementer – alt fra padel og badminton med kollegaer til sommerfester og fredagsbarer. Det er jo det personlige engagement, der er vores kerneværdi.

Lyder det som noget for dig?
… Så skal du blot uploade din ansøgning, CV og eksamensbeviser, så hører du fra os hurtigst muligt. Skulle du sidde med et spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rose Ojeda på +45 33 30 15 15.

Desuden kan du læse mere om os på www.ck.dk.