Navision | Automatisering | Implementering | Regnskabs- og bogholderisupport | Kundekontakt|

I Christensen Kjærulff er vi revisorer. Vi er samtidig dybt involveret i flere digitaliseringstiltag herunder projekt ”Revinav”.

Revinav er en ny, automatiseret bogføringsplatform, som samler betaling af fakturaer, bogføring og regnskab i ét enkelt system. Vi står nu overfor at skulle udbrede Revinav til vores kunder og hjælpe dem med en succesfuld onboarding til platformen. Derfor har vi brug for dig.

Vi forventer, at du er Microsoft Dynamics 365-superbruger med indgående kendskab til regnskab og bogføring i små og mellemstore virksomheder. Måske er du nuværende eller forhenværende Navision-regnskabskonsulent.

Du sætter dig i kundens sted og hjælper med at implementere Revinav og sikrer overflytning af data fra andre økonomisystemer. Du holder kunden i hånden i hele implementeringsprocessen og derefter bistår du med regnskabs- og bogholderiservice i samarbejde med den kundeansvarlige revisor eller vores erhvervsserviceafdeling, når kunden har behov for det.

For at få succes i jobbet har du pionerånd og ved, hvad det kræver at få et nyt økonomisystem ud over rampen, og at det først virker, når regnskabet hos kunden stemmer.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, er du måske den regnskabskonsulent, som vi søger.

I hovedtræk kan du se frem til at arbejde med:

· Onboarding og opsætning af kunder i Revinav

· Datamigrering

· Opsætning af bogholderi og regnskab

· Regnskabs- og bogholderisupport

· Opfølgning hos kunden fx i form af løbende afrapportering

· Oplæring og supervision af dine revisorkolleger hos CK

Vi forventer, at du trives med en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens. Opgaverne kræver god planlægning og generel forretnings- og procesforståelse hos vores kunder og os selv. Du elsker at samarbejde og have kundekontakt, og du går proaktivt og selvstændigt til opgaverne. Du udviser Personligt Engagement i både ord og handling.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men vi forventer, at du har indgående kendskab til Navision, regnskab og økonomistyring fra eksempelvis stillinger som controller, Navision-konsulent, revisor, el. lign. Hvis du samtidig har erfaring med at implementere IT-systemer hos små og mellemstore virksomheder er det selvfølgelig et plus.

Til gengæld kan du forvente at blive en del af Christensens Kjærulffs dedikerede team, der udover Revinav arbejder med den nyeste teknologi, automatiserede værktøjer som bl.a. RPA, og som ønsker at levere en second-to-none service over for vores kunder og kolleger.

Løn og vilkår afhænger af kvalifikationer. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte John Mikkelsen på 29 19 48 59.

Ansøgningsfrist er den 10. august 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 35 med tiltræden 1. oktober.